Det måtte jo komme…

Hvis nogen i det lille hjem skulle blogge om øl… måtte det jo blive mig. Jeg har brygget siden august 2006. Jeg er oppe på batch nr 58, hvilket vil sige lige godt 1450 l, sådan ca.

Jeg begyndte i sin tid i frustration dels over et ringe udbud af udenlandske og specialøl, dels over eksorbitante priser på samme. Efter 3 år i Lille og Bruxelles var jeg ærligt talt vant til en mere barmhjertig holdning til en så basal livsfornødenhed. Meget er sket i dagligvarehandlen siden. Udbuddet er såmænd acceptabelt, priserne er stadig eksorbitante!

Jeg vil fremover skrive løst og fast om mit eget bryg og de andre skønne – og mindre skønne – bryg vi kan komme i nærheden af. I overmorgen er jeg så heldig, at jeg skal et smut til Bruxelles. Jeg tænker det kunne give noget inspiration. Jeg skal blandt andet besøge bryggeriet Cantillion i Anderlecht, en bydel i Bruxelles tæt på Gare du Midi. Jeg har besøgt dette bryggeri tidligere, et FASCINERENDE sted, en tidslomme, med fokus på Lambic og Gueuze. Mere om det om et par dage!

En detalje mht. kommentarer; Alle gode øl-kommentarer er mere end velkomne. Standardindstillingerne i wordpress (som kunne ændres) er, at jeg skal godkende den første kommentar du giver. Dette er simpelthen for blandt andet at undgå spamkommentarer. Så fortvivl ikke, så snart jeg har godkendt dig én gang, bliver dine kommentarer uploadet med det samme derefter. Hold dig ikke tilbage!

Ja, så er den i gang! Jeg glæder mig til at dele min glæde over godt øl med jer! Har du i øvrigt nogensinde bemærket, at en virkelig god øl får dig til – uden egentligt at ville det – at smile og sige AHH!

Skål og god weekend!

Hans

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.