Tre gode nyheder!

Nogle gange falder tingene sammen. Vi har eksempelvis fået endnu en forhandler i Aabenraa, Carstensens Tehandel – jeg tror det bliver et godt samarbejde! Det første resultat kan nemlig allerede smages. Håndspålagt Te er frigivet, den er brygget med gær fra Den Ubesmittede Jomfru og de sidste 4 minutter af urtkogningen har den trukket med en grøn japansk te fra Carstensen. De første testpersoner blev vist småforelskede i den…

Og…så kom den dag jeg personligt har ventet på siden vinter! Den Ubesmittede Jomfru – bryggeriets spontangærede øl – er frigivet. Den kan foreløbigt købes hos Johanne’s i Tønder og Carstensen i Aabenraa eller direkte henvendelse til mig. Men det går efter princippet “først til mølle”. Jeg kan kun brygge spontangæret i vintermånederne og grundet en sen opstart af bryggeriet i foråret er disse smukke dråber sjældne, indtil vi har haft endnu en vintersæson!

Jeg håber I vil nyde Håndspålagt Te og Den Ubesmittede Jomfru lige så meget som jeg gør!

Skål!

Hans Lautrup Nørgaard

Brygmester

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.