Forsalg af billetter til ølsmagning Vestslesvigsk Bryghus’ telt til Kloster Mærken

Igen i år har Vestslesvigsk telt til årets Kloster Mærken fra fredag den 10. august til søndag den 12. august. Der er fokus på spændende smagsoplevelser med kompromisløse øl fra de to bryggerier Vestslesvigsk Bryghus fra Løgumkloster og Hyldals Bryghus fra Bække ved Vejen. Herudover kan man smage forskelligt frugtsaft fra Kroghs Specialitet i Sottrup og mousserende frugtvine fra Vibegaard. Sidst men ikke mindst kan man få sig et godt glas vin – rød eller hvid.

Teltet kommer til at være placeret på torvet ved kyssebænken. Forsalget af billetter til ølsmagning åbner fredag den 6. juli.

Konceptet er, at man køber en billet til 140,- der giver ret til 6 smagsprøver à 1 dl specialøl fra de to bryghuse plus 1 fadøl à 40 cl. Her kan man vælge den af de 6 smagsprøver, man bedst kunne lide – eller en anden øl fra udvalget.

En anden nyhed er saftsmagning! Børn og voksne kan smage 3 forskellige safter fra Kroghs Specialitet. Billetten til dette koster 50,-, og for det beløb får man 3 * 20 cl lækker og frisk saft.

Forsalget fungerer således:

  1. Du overfører 140,- eller 50,- via mobilepay 75317 eller kontooverførsel på reg. 3409, konto 0011381855
  2. Husk at skrive navn og mail i en besked
  3. Du får en mail fra mig med et nummer – jeg har en liste med dit navn, mail og nummer i baren i teltet
  4. Du får din øl- eller saftsmagning!

Hvis I er en flok, kan det være en god ide at vælge et starttidspunkt, så reserverer jeg pladser til jer. Det kan I gøre her:

Tanken med at Vestslesvigsk Bryghus skal have et telt til Klostermærken er dels, at et så lokalt bryghus naturligvis skal være at finde til Kloster Mærken, dels at give gæsterne en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Rent bortset fra det, havde vi en FEST med gæsterne sidste år!

Både Vestslesvigsk Bryghus og Hyldals Bryghus insisterer på det lokale islæt i øllet. Begge bryghuse bruger udover malten og humlen lokale råvarer i brygprocessen. De to brygmestre har fundet hinanden i troen på at gøre en forskel lokalt.

Kloster Mærken gennemgår en række forandringer i disse år. Vestslesvigsk Bryghus vil gerne med til at trække i en retning af mere kvalitetsprægede oplevelser. Vi kan noget med den gode smag i området – det så vi senest til Tønder Street Food, hvor Vestslesvigsk Bryghus også deltog.

Vi ses til Mærken!

Brygmesteren nyder Ubesmittet Rug på Taphouse, København

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.